Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen (FAQ)

De minimale huurtijd van een motorboot is 2 uur.
Nee, huisdieren zijn helaas niet toegestaan in onze motorboten.
Wij verhuren motorboten aan personen vanaf 18 jaar en met een geldig legitimatiebewijs. De persoon die het huurcontract ondertekend is eindverantwoordelijk en blijft ons contactpersoon. Iemand anders de boot laten besturen valt dus ook onder verantwoording van de contractant.
Altijd langzaam en voorzichtig naderen. Desnoods even roepen dat je nadert.
Om schade tijdens het varen en bij aan/afmeren zoveel mogelijk te voorkomen. Wij hopen (en verwachten) dat je netjes en verantwoord zal omgaan met ons materiaal.
Het aantal personen is per type motorboot verschillend en staat erbij vermeld. Voor recreatievaart geldt maximaal 12 personen in een daarvoor geschikte boot.
Nee, de sluis richting de zeehaven mag u niet passeren zonder onze nadrukkelijke en schriftelijke toestemming. De sluis zal onze motorboten weigeren en geen doorgang verschaffen.
Het varen met minderjarige kinderen valt onder de verantwoording van de contractant. Wij kunnen geen toezicht bieden maar wel het gratis in bruikleen geven van drijfvesten. Wees extra alert met kinderen! Ook bij kinderen met een zwemdiploma. Valt iemand overboord … direct de motor in neutraal zetten!
Bij een aanvaring met schade of een andere oorzaak waardoor schade is ontstaan dien je direct contact op te nemen met het telefoonnummer in het huurcontract. Maak altijd voldoende foto’s!

Staat het antwoord op je vraag er niet bij?
Stuur een bericht.